Voda rovná se život, tedy alespoň na naší planetě. Koneckonců, lidské tělo je ze sedmdesáti procent tvořeno právě touto tekutinou. Jedná se o životadárnou kapalinu, která nemá výraznější zápach ani chuť. I když se na to dnes možná trochu zapomíná, je určená nejen ke koupání a umývání nádobí, ale také k pití. Mnoho lidí raději sahá po slazených limonádách, které jsou plné cukrů a rozhodně nepůsobí na lidský organismus kdovíjak prospěšně. Člověk po nich tloustne a když je neustále pijí menší děti, mohou díky nim získat cukrovku, které se už nikdy nezbaví. Proto je lepší pít vodu. Nemusí se jednat o žádnou speciální, ale bohatě stačí konzumovat vodu z vodovodního kohoutku.
wellness karafy

Živá voda

Z klasické vody z kohoutku nepřiberete ani nijak neonemocníte, ale pokud toužíte po opravdové kvalitě, sežeňte si přírodní živou vodu. Ta je specifická tím, že jsou v ní minerály a krystaly, které v obyčejné vodě nejsou. To není žádná pověra, ale vědecky ověřený fakt. Minerály a krystaly jsou důležité hlavně ze zdravotního hlediska, jelikož je dokázáno, že dokáží působit na lidský organismus blahodárně. Nemyslete si ale, že po pár doušcích vaše nemoci znenadání odezní. Takto to určitě nefunguje. Živá voda ale dokáže povzbudit tělo i ducha natolik, aby se s chorobou dokázali vypořádat sami.
skleněný demižon

Správná nádoba

Na to, abyste nejen živou, ale běžnou kohoutkovou vodu podávali s náležitou elegancí, budete potřebovat kvalitní nádobu v podobě skleněné karafy. Ta nejenže dobře vypadá a působí zdobně, ale zároveň dokáže oba typy vody revitalizovat, díky čemuž ještě více zlepší jejich vlastnosti. Hlavně voda z vodovodu potřebuje tento druh péče jako sůl, jelikož standardně prochází přes různá potrubí a filtrační jednotky, které ji sice zbavují různých typů škodlivin, ale zároveň i tolik ceněné vnitřní síly. Dobře zvolená karafa tuto sílu dokáže vodě zase vrátit .


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup