Na mysl jednomu přijde otázka: „Co že je vlastně ten ebay? Dvěma slovy řečeno, je to největší nákupní galerie. Nakupovat tu můžete téměř vše, od oblečení, dekorací, po elektro. Nakoupit tu můžete jednak levněji, zboží, které byste u nás třeba marně sháněli. V neposlední řadě je ebay také velikou aukční galerií, kde se prodává i zboží z druhé ruky.
První, co musíme udělat, když chceme nakupovat na ebay je, že se musíme zaregistrovat.
elektronický obchod
Pokud neovládáte cizí jazyk, využijte při samotném hledání v ebay Google překladače, který Vám přeloží celé stránky, nebo jen konkrétní hledaný výraz. Můžete si nastavit filtry a hledat například jen zboží z druhé ruky, je to na vás. Musíte myslet také na to, že cena vystaveného zboží není konečná a podívat se kolik stojí dopravné. Na ebay se platí kartou ale i pohodlněji pomocí účtu u PayPal.
Nakupování přes ebay je tak skvělá možnost, jak získat zboží z ciziny, bez nutnosti cizí zemi navštívit a trávit mnoho času nakupováním toho co se nám líbí. Na stránkách uvidíme přibližnou dobu, kdy vám bude zboží doručeno a pokud to obchodník umožňuje sledovat svoji zásilku. Pokud zboží vůbec nedorazí, ebay vám vrátí peníze. Samozřejmě i tady platí že je lepší vybírat si zboží od ověřených uživatelů, není tedy od věci, si před uskutečněným obchodem prohlédnout recenze a teprve pak se rozhodnout. Někdy lidé volí ebay třeba pro mimořádné příležitosti a vybírají zde levné dekorace například ke svatbě a ušetří tak nemálo peněz.
zadní strana kreditky
 Ať už vás nakupování přes ebay zaujalo, nebo vám tenhle způsob nic neříká, je dobré o této možnosti vědět. Nikdy nevíme, jestli v budoucnosti nebudeme potřebovat využít služeb ebay. Někomu přijde tento způsob nakupování příliš složitý, ovšem vězte, že se příliš neliší od nakupování na jiném portálu. Někdy je strach z nakupování ovlivněn především tím, že máme málo informací o tom, jak věci fungují. Věříme, že vám tento článek pomohl odpovědět na to co vás zajímá.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup